Ioana Ignat, primele declarații după ce Sebastian Dobrincu a spus că s-au despărțit. Artista a petrecut sărbătorile la Botoșani

Ioana Ignat a avut prima apariție publică într-un studio de televiziune, după ce Sebastian Dobrincu a anunțat că s-au despărțit. Botoşăneanca a evitat să vorbească despre viața ei personală, însă a scăpat un singur detaliu, spunând că „se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”, potrivit Romania TV

Sebastian Dobrincu a anunțat joi că el și Ioana Ignat nu mai formează un cuplu. S-au despărțit după trei ani de relație. Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, tânărul antreprenor a declarat că viața merge înainte, indiferent de orice, sugerând că există momente grele în relația lor care i-au condus la această decizie inevitabilă.

„Ioana cred că e bine, sper că bine. Eu nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine. Viața merge înainte, indiferent de orice! Noi suntem apropiați, foarte apropiați! Momentan avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte, cu bune și cu rele”, a spus Sebastian Dobrincu în emisiunea „La Măruță”.

La rândul ei, Ioana Ignat părea că s-a detașat deja și că se concentrează pe muzică mai mult ca oricând. Artista a ajuns în studioul lui Măruță pentru a-și promova primul primul său album.

„Lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta. Vor mai fi 5 piese, momentan am lansat doar 18, lucrez de vreo patru sau cinci ani la albumul ăsta pentru că nu am plecat cu gândul să fac un album, s-au adunat în sute de ore de studio. Majoritatea pieselor sunt compuse de mine, dar am colaborat și cu alți scriitori foarte talentați. (…) Printre preferatele mele este piesa O poveste de iubire și a fost inspirată, eu cu colegii mei ne-am gândit la doi oameni care îmbătrânesc împreună. M-am vizualizat și pe mine acolo, dar mai sunt și piese care nu sunt inspirate chiar din viața mea”, a declarat artista.

Ioana a mai spus cum a petrecut sărbătorile de Paște. „De Paște am fost acasă, am încercat să împac pe toată lumea, dar e greu în trei zile, am stat un pic și cu familia de aici, și cu familia de la Botoșani. Am fost pe drumuri, am împăcat pe toată lumea”.

Întrebată de Cătălin Măruță dacă este „împăcată” cu ea, Ioana Ignat a spus: „Da, sunt foarte bine, sunt binecuvântată și se întâmplă lucruri extraordinare în viața mea”. 

Cu un an în urmă, Sebastian Dobrincu a făcut dezvăluiri cu privire la o posibilă căsătorie cu Ioana Ignat.

„Casă de piatră lui Smiley și Ginei Pistol! Îți dai seama că ne-am gândit la căsătorie, dar o să vină la timpul ei. Nu ne oficializează un document, ci iubirea. Mi se pare că azi e mai mult o formalitate. Eu mă văd părinte, Ioana se vede mamă, dar avem doar 24 de ani”, a spus tânărul antreprenor la acea vreme.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *