Spectacole de teatru în aer liber, la Grădina de vară

"Reteta dragostei"
"Reteta dragostei"

Spectacolele vor fi prezentate joi, de la ora 21,00 şi sâmbătă, de la aceeaşi oră, în Grădina de vară a Parcului „Mihai Eminescu” de către o trupă de elevi. „Reţeta dragostei”, spectacol care va fi prezentat, joi, este realizat de elevii de la atelierul de teatru al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”. Actorii Lenuş Moraru şi Gelu Râşcă, de la Teatrul „Mihai Eminescu” sunt îndrumătorii acestei trupe, iar autoarea piesei este Sabina Balan, elevă la liceul amintit. Sâmbătă, va fi prezentat spectacolul „Jocul de-a vacanţa”, de Mihail Sebastian, tot în interpretarea trupei de la Colegiul „Mihai Eminescu”.

În acest fel răspundem datoriei pe care teatrul o are pentru public pe de o parte, iar pe de altă parte, acest fenomen căruia am reuşit să-i dăm o altă dimensiune, a tinerilor iubitori de teatru, le dăm posibilitatea să-şi etaleze realizările lor şi în oraşul natal, aici unde au crescut şi activează. aceste două spectacole au fost premiate la diferite festivaluri din ţară, dar sunt mai puţin cunoscute de noi„, a spus directorul Teatrului „Mihai Eminescu”, Traian Apetrei.

Intrarea este gratuită. Proiectul este primul de acest gen derulat de instituţia de cultură botoşăneană. Funcţie de participarea publicului, dar şi dacă vremea o va permite, astfel de spectacole vor mai avea loc la Grădina de vară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *