FOTO Inspectorul general al IȘJ Botoșani, de Ziua porților deschise: Copii minunați, vă așteptăm, la toamnă, la școală, pentru a face pași importanți în dobândirea unei educații durabile!

Sâmbătă, 6 aprilie 2024, în toate unitățile de învățământ cu nivel primar din județul Botoșani, s-a desfășurat „Ziua porților deschise” pentru viitorii școlari.

”Ziua porților deschise” – momente încărcate de emoții și curiozitate pentru copiii care vor intra în clasa pregătitoare. Am invitat copiii și părinții să viziteze spațiile dedicate activităților didactice specifice claselor pregătitoare și să discute cu personalul unităților de învățământ implicat în această activitate, astfel încât să fie siguri că alegerea făcută este cea mai potrivită. Copii minunați, vă așteptăm, la toamnă, la școală, pentru a face pași importanți în dobândirea unei educații durabile! Mult succes viitorilor școlari în drumul lor spre cunoaștere și dezvoltare personală!, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani,

Potrivit sursei citate, ,,Ziua porților deschise’’ reprezintă primul pas în acomodarea copiilor cu școala, cu viitorul mediu educațional și le oferă șansa de a crea o experiență pozitivă atât pentru cei mici, cât și pentru părinții acestora.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *