Botoșăneni puși pe reclamații: de la mirosul de pe casa scării, la subsolurile inundate și cotețele amplasate lângă gardul vecinilor

Botoșănenii sunt tot mai vehemenți atunci când sunt deranjați de vecini. Tot mai multe persoane se plâng la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Botoșani de mirosul de pe casa scării din cauza gunoiului scos de vecini ori de papucii lăsați de aceștia, de amenajările din apropierea gardului lor ori de deranjul produs de coșurile de fum ale vecinilor.

Așa se face că anul trecut la DSP Botoșani au fost făcute 223 de reclamații, dintre care 48 au fost redirecționate către alte instituții competente pentru a le rezolva.

„Sesizările fac referire la fose amenajate lângă fântâni, subsoluri înfundate, igienă precară la anumite obiective, miros pe casa scării, medicamente alterate, coteț de animale plasat lângă gardul vecinilor, nereguli la un cămin de bătrâni, zgomot de la bar, platforme de gunoi lângă locuințe, grădiniță fără aviz, brutărie amenajată în condiții nepotrivite, deranj de la coşuri de fum. Toate sesizările au primit răspuns. Nu toate se dovedesc a fi adevărate”, ne-au mărturisit reprezentanții DSP Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *