Actorul botoșănean care a dat lovitura pe plan profesional. Va juca rolul lui Alexandru Ioan Cuza: „Vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect”

Actorul botoșănean George Burcea, în vârstă de 36 de ani, a semnat un contract uriaș, după ce s-a împăcat cu iubita lui, Viviana Sposub, și va juca rolul lui Alexandru Ioan Cuza.

Filmul delungmetraj marchează un moment extrem de important în cariera lui George Burcea, acest rol fiind interpretat o singură dată de Florin Piersic în urmă cu 45 de ani, în 1979.

„Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne. Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979.

După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect. App… astazi este ziua lui Cuza. La multi ani, Domn!!!”, a precizat actorul.

George Burcea s-a născut la Botoșani și a copilărit la Puțureni. La nivel internațional a devenit cunoscut datorită rolului Lurch din Wednesday. Botoșăneanul are două fetițe din căsătoria cu Andreea Bălan.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *