Dinu Secrieru, înmormântat cu muzică de fanfară

inmormintare Dinu Secrieru Fostul senator şi fostul lider al PNL Botoşani, Dinu Secrieru, a  fost condus, sâmbătă, pe ultimul drum de zeci de rude, prieteni şi cunoscuţi. Alături de familia sa au stat prefectul Cristian Roman, care l-a cununat pe Paul Secrieru, viceprimarul Cătălin Alexa, preşedintele PNL, deputatul Florin Ţurcanu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Gheorghe Iavorenciuc, şi numeroşi colegi de partid.

inmormintare Dinu Secrieru Dinu Secrieru a fost înmormântat în acordurile muzicale ale unei fanfare tradiţionale, iar cortegiul funerar a fost precedat de fotografia sa şi de zeci de coroane, purtate copiii din Centrul de plasament Elena Doamna, situat în vecinătatea casei sale. Traseul a fost: locuinţa sa (strada Prieteniei)- Primăverii- Sucevei- Biserica Sfinţii Petru şi Pavel- Bulevardul Mihai Eminescu- George Enescu- Cimitirul Pacea.

Cortegiul funerar a fost atât de lung, încât a fost nevoie de serviciile Poliţiei Rutiere pentru fludizarea traficului rutier.inmormintare Dinu Secrieru

Înainte de a fi înmormântat, Dinu Secrieru a fost dus, pentru ultima dată, prin faţa biroului său de executor judecătoresc, situat pe Bulevardul George Enescu.

One thought on “Dinu Secrieru, înmormântat cu muzică de fanfară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *