Zeci de botoşăneni la „Marşul respectului”, organizat de PNL

Iniţiativa unui marş al bicicliştilor şi al motocicliştilor a fost îmbrăţişată de zeci de botoşăneni, care s-au urcat, vineri, pe biciclete şi s-au adunat, în jurul orei 15.00, în faţa Parcului Ion Pilat pentru a participa la „Marşul respectului”.
Evenimentul se află la prima ediţie şi a fost organizat de organizaţia municipală a Partidului Naţional Liberal Botoşani.
„Fiind vara, fiind soare, am primit solicitări din partea bicicliştilor ca să organizăm o acţiune care să se refere mai ales la respectul celorlalţi participanţi în trafic faţă de dumnealor. Să avem grijă mai mare faţă de biciclişti, să avem respect faţă de dumnealor şi să respectăm mai mult natura şi dorinţa omului, să spunem, în general. Acţiunea a fost organizată împreună cu grupurile de biciclişti din cartiere,  că ştiţi că în fiecare cartier sunt grupuri de biciclişti şi de motociclişti„, a declarat preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Gheorghe Iavorenciuc.   

Nu m-a convins nimeni. Am participat eu că aşa e corect şi normal, să participăm la acţiuni sportive. Eu chiar fac sport pentru că dacă nu fac sport creşte burta„, a spus preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, deputatul  Florin Ţurcanu, care s+a urcat şi el pe bicicleta (vezi foto).

Cicliştii şi motocicliştii au parcurs 14 kilometri pe traseul: Parcul Ion Pillat- Marchian- Calea Naţională- Petru Rareş- Bulevardul Mihai Eminescu- Nicolae Iorga- Bucovina- George Enescu- Primăverii- Sucevei- Împărat Traian- Parcul Tineretului- Griviţa- Calea NaţionalăMarchian- Cuza Vodă- sosire la Colegiul Naţional AT Laurian.

One thought on “Zeci de botoşăneni la „Marşul respectului”, organizat de PNL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *