Apa se întrerupe luni. Vezi cartierele afectate

SC Nova Apaserv SA Botoșani a programat pentru luni 25 iulie 2011, între orele 08.00-12.00 lucrări de conexiune a conductelor noi la reţeaua de apă a municipiului Botoşani executate prin programul ISPA, pentru care se va întrerupe furnizarea apei în zona de blocuri A.N.L. Cişmea, str. Hatman Arbore, Ștefan cel Mare. Vor resimţi lipsa apei la robinete atât locuitorii cât și agenţii economici din zonele menţionate precum și cele două instituţii publice importante care se află în acele zone, respectiv: Spitalul de Boli Dermato-Venerice și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Pentru evitarea efectelor negative cauzate de lipsa apei, Nova Apaserv roagă  consumatorii  afectaţi să-şi creeze rezerve de apă pentru perioada de întrerupere. 

Aducem la cunoștința publicului interesat că toate anunțurile cu privire la lucrările programate de SC Nova Apaserv SA precum și alte informații importante se regăsesc și pe site-ul operatorului, www.apabotosani.ro., se precizează într-un comunicat al societăţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *