Dinu Secrieru a fost depus, joi după-amiază, la locuinţa sa

Corpul neînsufleţit al fostului senator Dinu Secrieru a fost adus, joi, de la Bucureşti şi a fost depus la locuinţa acestuia de pe strada Prieteniei. El va rămâne acolo până sâmbătă la prânz, când cortegiul funerar va pleca la ora 12.00 spre Biserica Sfinţii Petru şi Pavel de la Gară, iar apoi spre Cimitirul Pacea, unde fostul lider PNL va fi înhumat.

De altfel, doliu a fost afişat şi la Biroul executorului judecătoresc Dinu Secrieru, din faţa Maternităţii. La sediul PNL a fost pusă, de asemenea, fotografia fostului lider al partidului, alături de o candelă şi de florile colegilor de partid.

Dinu Secrieru s-a stins din viaţă joi dimineaţă, la ora 2.00, într-un spital din Bucureşti, la vârsta de 58 de ani. El a decedat în urma unei septicemii produse la circa două luni de la efectuarea unui transplant de ficat.

Fostul senator Dinu Secrieru s-a stins din viaţă

One thought on “Dinu Secrieru a fost depus, joi după-amiază, la locuinţa sa

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Rudele din Pascani, regreta moartea prematura a celui care a fost un om deosebit, Dinu. Il vom pastra in inima vesnic. Suntem aproape de familia indurerata si transmitem sincere condoleante .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *