Botoșănean accidentat mortal de o mașină condusă de un italian. Șoferul care i-a luat viața scapă de pușcărie

Un botoșănean de 44 de ani a fost accidentat mortal de o mașină condusă de un italian. Nenorocirea a avut loc anul trecut, când Ioan Pușcașu, a fost lovit și ucis de o mașină pe via Aurelia, în apropiere de Montalto di Castro.  Soferul, M.M., 56 de ani, italian din Civitavecchia, nu s-a oprit la locul accidentului. Dar s-a prezentat la scurt timp la carabinieri, susținând că nu și-a dat seama că a lovit un om.

”Am crezut că am lovit un animal”, a susținut șoferul.

La un an de la tragedie, italianul a scăpat de închisoare. M.M., acuzat de omor stradal, a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru părăsirea locului accidentului.

Ioan Pușcașu, care se afla de câțiva ani în Italia și care a fost domiciliat în Tarquinia, lucra ca muncitor, ca operator de drujbă și responsabil cu controlul vegetației, la Inam, o companie mare cu sediul la Roma si cu sediu operațional în Montalto di Castro. Ioan Pușcașu a lăsat în urmă în România un băiat de 14 ani și doi frați gemeni.

Reconstituirea accidentului în care un botoșănean a fost strivit de mai multe mașini. Ieri, bărbatul ar fi împlinit 45 de ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *