Deputatul Buhăianu: Sper ca în sistemul de învăţământ să intre doar acei profesori care sunt foarte bine pregătiţi

Catalin Buhaianu
Catalin Buhaianu, deputat PDL

Deputatul PDL, Cătălin Buhăianu, susţine că, din punctul său de vedere, nivelul de pregătire al celor care au candidat anul acesta la examenul de titularizare, reprezintă etapa a doua a ceea ce a înseamnat examenul de bacalaureat. Acesta şi-a exprimat dezamăgirea faţă de aspiranţii la un post în învăţământ care se dovedesc a fi din ce în ce mai slab pregătiţi.

Bacalaureatul fraudat ajunge ca absolventul de liceu să intre la facultate, o facultate prin care trece aşa ca gâsca prin apă şi ajunge după aia să termine facultatea, se prezintă la un examen de titularizare şi acolo se izbeşte cu capul de zid şi vede clar că nivelul său de pregătire este unul foarte slab. Este adevărat că situaţia este, din punctul meu de vedere, destul de tristă şi sper ca în sistem să intre doar acei profesori sau acele cadre didactice sau acei colegi ai mei care să fie foarte bine pregătiţi, pentru că un profesor este un formator de opinie şi care formează viitoarea generaţie de care România are nevoie. Ori, nu putem să pregătim tinerii cu profesori slab pregătiţi„, a spus Buhăianu.

One thought on “Deputatul Buhăianu: Sper ca în sistemul de învăţământ să intre doar acei profesori care sunt foarte bine pregătiţi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *