Procurorii vor să prelungească mandatul de arestare a medicului Liliana Teodoriu

liliana teodoriu retinutaProcurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani vor propune prelungirea mandatului de arestare preventivă în cazul medicului Liliana Teodoriu. Cele 29 de zile de arest vor expira săptămâna viitoare, iar anchetatorii vor solicita prelungirea mandatului cu încă 30 de zile.  

Doamna procuror revine din concediu, de fapt îşi întrerupe concediul ca să ceară prelungirea. În cursul săptămânii viitoare va trebui cerută prelungirea, iar propunerea se face cu opt zile înainte, ca să aibă timp instanţa să se pronunţe„, a declarat Titiana Ungureanu, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.   

Teodoriu este arestată preventiv pentru 29 de zile pentru luare de mită de la 130 de pacienţi de ai săi.

Medicul a solicitat să i se facă, de asemenea, o expertiză medico-legală pentru a se stabili dacă suportă detenţia, cererea fiind respinsă.

A fost respinsă această cerere pentru că nu era o probă relevantă pentru dosar, pentru cauză. Sunt alte modalităţi pentru a-şi rezolva ea problemele de sănătate. De altfel, noi am luat toate măsurile necesare şi în arest i s-a asigurat asistenţă medicală permanentă şi tratamentul medical necesar pe care îl lua ea zilnic, anterior acestei perioade. Deci, s-au luat toate măsurile„, a adăugat prim procurorul adjunct.

Medicul se află în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *