Aproape 200 de familii invitate la nunta fiului primarului Flutur

Mircea Flutur si ManuelaIn jur de 200 de familii au fost invitate la nunta lui Mircea Flutur, fiului primarului Catalin Flutur. Cei doi se vor casatori pe 30 iulie si vor avea nasi pe deputatul Catalin Obuf Buhaianu si sotia sa. Nasul mirilor a declarat ca are emotii ca orice persoana implicata direct in febra pregatirilor.

Am emotii, ca fiecare nas sau ca fiecare persoana implicata direct in febra pregatirilor. Vor fi undeva la 200 de familii. Sunt a sasea pereche de fini„, a spus Catalin Buhaianu.

Mircea Flutur se va cununa religios, cu Manuela, pe un ponton special amenajat pe lacul din incinta complexului rezidenţial Alfaland. Slujba, în urma căreia Mircea şi Manuela îşi vor uni destinul în faţa lui Dumnezeu, va fi oficiată de mai mulţi preoţi. Ea va fi urmată de o recepţie care va avea loc, de asemenea, pe malul lacului şi în incinta parcului din Alfa Land. Cununia civila va avea loc cu o zi inainte de nunta si va fi oficiata la Primaria Botosani.

Catalin Buhaianu a declarat ca inca mai are de impartit invitatii. El a spus ca va pregati o surpriza pentru miri, insa nu a dorit sa dezvaluie mai multe amanunte. Nasul mare spera insa ca vrea sa fie frumoasa.

One thought on “Aproape 200 de familii invitate la nunta fiului primarului Flutur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *