Locuri de muncă în sistemul bugetar. Ce instituții publice din Botoșani fac angajări!

Două instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Direcția Servicii Publice – Botoșani care organizează ȋn data de 26 februarie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de tehnician veterinar la Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare.

Dosarele de concurs se depun până pe 16 februarie. Se cer: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau certificat de absolvire cursuri cu profil veterinar, certificat/document privind cunoștințe de operare PC, permis de conducere categoria B.

Aceeași instituție angajează  îngrijitor clădiri. Dosarele de concurs se depun până pe 16 februarie iar proba practică este programată pe 26 februarie iar interviul pe 28 februarie. Nu se cer studii și nici vechime.

Primăria comunei Brăești angajează șofer în cadrul Compartimentului „Drumuri”. Condiții specifice: studii medii/ generale/ şcoala profesională; permis de conducere categoria B, C, E și TR, Certificat/ Atestat de buldoexcavatorist / masinist la masini pentru terasamente și vechime – 1 an. Proba scrisă are loc pe 26 februarie iar dosarele de înscriere se depun până pe 16 februarie.

FOTO Incendiu într-o gospodărie din localitatea Manolești Deal. De la ce a pornit focul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *