Spitalul Județean de Urgență ”Mavromati” Botoșani va avea un Laborator de Radioterapie. Este primul de acest gen din județ

Un Laborator de Radioterapie va fi construit la Spitalul Județean de Urgență `Mavromati` Botoșani. Investiția se ridică la  56.945.087,18 lei, în prezent, în judet neexistând un centru de radioterapie pentru tratamentul bolilor canceroase.

Prin construcția propusă se asigură accesul mai facil la servicii medicale de specialitate pentru populația municipiului și a județului Botosani, potrivit Consiliului Județean Botoșani.

”Construirea de noi cabinete de consultații, săli de tratamente se traduce prin creșterea capacității Spitalului Județean Mavromati Botoșani, de oferirea unor noi tipuri de tratament, scurtarea timpilor de așteptare a pacienților și crearea de noi locuri de munca în sectorul medical”, susțin reprezentanții CJ Botoșani.

Amplasamentul propus se află pe un teren care aparține domeniului public al Județului Botoșani, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgență ”Mavromati”, terenul având suprafața totală de 26.761 mp.

Laboratorul de Radioterapie va avea un regim de înălțime 2S+P+E cu suprafața construita de 445,80 mp și suprafața construită desfășurată de 1848,99 mp.

FOTO & VIDEO Primarul Botoşaniului, Cosmin Andrei, a ieşit de la audieri. Decizia luată de procurorii DNA împotriva sa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *