Angajații din mai multe primării din Botoșani amenință cu greva. Vezi lista localităților în care se anunță proteste!

primarie sigla generic, stiri, botosaniAngajații din mai multe primării din județul Botoșani amenință cu greva.  Funcționarii din administrația locală sunt nemulțumiți de nivelul salariilor, care a rămas nemodificat din 2021.

Greva este inițiată de către Federația Columna (SCOR) care are în mare parte membri angajați ai primăriilor din comune, instituții în care volumul de muncă este relativ redus.

La Botoșani sunt 11 primării care au sindicate membre ale SCOR, care ar putea declanșa pe 31 ianuarie o grevă de avertisment, iar începând cu 5 februarie o grevă generală. O decizie finală va fi luată luni, după negocierile pe care reprezentanții federației le vor avea cu membrii Guvernului.

Iată lista localităților în care se anunță proteste!

  1. Albești 20
  2. Blîndești 11
  3. Cordăreni 25
  4. Dersca 1
  5. Drăgușeni 10
  6. George Enescu 11
  7. Leorda 5
  8. Mileanca 8
  9. Românești 5
  10. Santa Mare 16
  11. Todireni 9

Un medic veterinar din Botoșani își face fermă de pui. Spune că va fi una dintre cele mai moderne din România

2 thoughts on “Angajații din mai multe primării din Botoșani amenință cu greva. Vezi lista localităților în care se anunță proteste!

  1. La primarii leas da cate 2,000 lei si atat stau si freaca menta la greu ! ma duc la primarie si nu sunt ca sunt la masa ! intreb cand vine? are ceva probleme acasa ! primarii sunt sustinuti de casta clica de taietori de frunze ! elibereaza cate o hartie pe zi ! poate ! toata primaria !!
    desfiintare a primariilor fara 3000 de cetrateni ! ai 1500 de oameni dai o hatrtie la 3 zile !

  2. Comune de 5 000 de locuitori. Personal normat care sa munceasca toate 8 ore din program. Fara scuze ca astazi este invoit, ca are de prasit in gradina, ca trebuie sa dea mancare la animale acasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *