Un tânăr şi-a incendiat locuinţa din Parcul Tineretului, după o ceartă cu mama sa

incendiu Parcul TineretuluiEvenimentul a avut loc joi dimineata, tinarul punind pe jar intreg blocul. Potrivit vecinilor, tanarul de 25 de ani si-a scos bagajul la usa, dupa ce a fost amenintat de mama sa ca nu il mai primeste in casa. Nu a stat mult pe ginduri si a dat drumul la gaz, in locuinta, dupa care a dat foc perdelei din dormitor. Dupa isprava facuta, el a fost cel care a anuntat politia si pompierii de incendiu. Doua autospeciale au intervenit la stingerea focului in dormitor.

Vecinii spun ca baiatul are probleme de comportament. El a mai avut o tentativa de acest gen in urma cu ceva timp, insa a fost doar amendat. Ei locuiesc cu frica in san ca tanarul ar mai putea face astfel de gesturi care ar pune in pericol si viata lor. In momentul in care a dat foc, in apartamentul situat la etajul patru nu se afla nimeni.

Acum, a dat drumul la gaz, asa spune el. Daca apasa cineva pe sonerie, ce era, aici, in cartier? Dezastru. El a dat drumul la gaz, dupa care a anuntat politia. Ar trebui sa stea 15 ani la racoare. Este un tinar problema. Se certa cu maica-sa. Apartamentul este pe numele mamei, pensionata pe caz de boala, insa intretinerea este platita de mama. Se certa cu aceasta ca muncea, insa avea pretentii la tigari, cafea„, a spus un vecin.

Dumitru Ionescu a recunoscut si in fata politistilor gestul facut si a declarat ca nu-i pare rau.

Am aprins o bricheta si am dat foc la perdele si la tot. Vreti sa va mai spun ceva. Nu am frati, un frate mi-a murit acum cinci ani, iar eu stau in apartament de 25 de ani„, a fost reactia tinarului.

Focul a fost stins in mai putin de jumatate de ora, in urma acestuia fiind distrus dormitorul.

Cauza probabila a incendiului este in curs de stabilire, fiind luate in calcul toate ipotezele, inclusiv cea de actiune intentionata„, a afirmat Dorina Lupu, purtatorul de cuvint al Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Si politistii au deschis o ancheta. Tinarul a fost dus la Politie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *