Spitalul de Recuperare, modernizat cu 4,2 milioane lei

Proiectul privind modernizarea Ambulatoriului Integrat de la Spitalul de Recuperare Botoşani a fost finalizat. Investiţia a constat în modernizarea ambulatorului spitalului, respectiv recompartimentări, finisaje interioare şi înlocuire tâmplărie, refacerea instalaţiilor sanitare. Tot în cadrul acestui proiect, finanţat prin Programul Operaţional Regional, au fost amenajate patru cabinete şi au fost achiziţionate 61 de echipamente de uz medical. Reprezentanţii Primăriei Botoşani spun că prin derularea acestei investiţii s-a avut în vedere îmbunătăţirea calităţii infrastructurii serviciilor de asistenţă medicală pentru asigurarea unui acces egal al cetăţenilor municipiului Botoşani şi din arealul celorlalte localităţi ale judeţului la serviciile de sănătate. Ei susţin că aceste modernizări vor conduce la îmbunătăţirea actului medical.

Am încercat să facem eforturi în toate domeniile. Dacă observaţi nu avem numai proiecte de reabilitare a infrastructurii în municipiul Botoşani şi încercăm să rezolvăm şi problemele de iluminat, probleme sociale sau probleme de sănătate…Nu vor fi singurele investiţii pe care le facem aici, pentru că noi ne gândim şi ce înseamnă partea de venituri proprii. De când am preluat Spitalul Sf.Gheorge, noi am mai investit în spital. Am investit în baza de recuperare care aduce şi fonduri extrabugetare spitalului şi chiar intenţionăm să extindem baza de recuperare„, a spus primarul Cătălin Flutur.

Tot la acest spital se mai derulează un proiect cu fonduri europene ce vizează modernizarea parcului spitalului. Potrivit reprezentanţilor Primăriei, această investiţie este realizată într-un procent de 50%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *