Patru primari din Botoșani primesc bani direct de la Guvern pentru întreținerea drumurilor. Toți sunt membri PNL

Patru primari din județul Botoșani primesc bani direct de la Guvern pentru întreținerea drumurilor. Aceștia vor beneficia, prin Legea bugetului de stat, de sume defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2024, alocate bugetelor locale pentru finanțarea unor cheltuieli curente și de capital.

Toți cei patru primari, care sunt membri PNL, primesc câte 500.000 de lei.

Astfel, orașul Flămânzi, unde primar este Dan Oloeriu, beneficiază de 500.000 de lei reprezentând „Cheltuieli privind lucrările de reparații și întreținere a drumurilor de interes local”, iar comună Călărași, cu Elena Vrajotis primar, primește aceeași sumă pentru „Întreținere curentă drumuri comunale din comuna Călărași”.

Și Verginel Gireadă de la comuna Mihai Eminescu a obținut, prin Legea bugetului de stat 500.000 lei „Cheltuieli privind lucrările de reparații și întreținere a drumurilor de interes local”, iar la Răchiți Florin Bulgaru a atras aceleași fonduri pentru „Modernizare drumuri de interes local în comuna Răchiți, Județul Botoșani, Lot 2”.

O sumă similară a luat și comună Dimăcheni, însă nu pentru drumuri, ci pentru „Reabilitare și dotare Cămin Cultural Dimăcheni”.

Lichidatorul unei firme din Botoșani, amendat de judecători. Ce a făcut acesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *