BMW-ul care a luat foc într-o parcare din Parcul Tineretului aparține unei angajate a Spitalului Județean Botoșani implicată în scandalul de corupție

BMW-ul care a luat foc, vineri după-amiază, într-o parcare din Parcul Tineretului aparține unei angajate a Spitalului Județean Botoșani implicată în recentul scandal de corupție. Autoturismul tip SUV este înregistrat pe Cristina Andronache, registratorul- medical al Spitalului Județean de Urgență “Mavromati” Botoșani, care inițial a fost arestat, iar acum se află în arest la domiciliu.

Andronache este acuzată de trafic de influență, complicitate la luare de mită, complicitate la cumpărare de influență și complicitate la trafic de influență, dar și de folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri, ori alte foloase necuvenite.

Un vecin al femeii a sunat la 112, după ce a observat că iese fum de sub capotă și a sunat după ajutor.

La caz au ajuns pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă. Aceștia au constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor și au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă la întregul autoturism, dar și la mașinile parcate în imediata apropiere.

Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

FOTO Autoturism cuprins de flăcări, pe o stradă din municipiul Botoșani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *