Transporturi ilegale de lemne, oprite la Botoșani. Doi tineri au primit amenzi usturătoare

Doi tineri au primit amenzi usturătoare după ce au fost prinși cu transporturi ilegale de lemne. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, la data de 9 decembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Ștefănești, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 29 de ani, din județul Suceava, care transporta 2 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale de proveniență sau transport pentru cantitatea de material lemnos pe care o transporta.

Fața de acesta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr 5 Mihăileni au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din județul Suceava, care transporta aproximativ 6 metri cubi de material lemnos fără a deține documente legale.

Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *