FOTO S-a deschis! Botoșănenii sunt așteptați să savureze cafeaua preferată de la Aroma Caffe și în mall

Rețeaua de cafenele și coffe shop-uri Aroma Caffe din Botoșani continuă să se extindă, fiind printre preferatele botoșănenilor. Sâmbătă a fost inaugurată cea de-a șaptea locație din municipiu. Este vorba de o cafenea care a fost deschisă la etajul al IV-lea al Uvertura City Mall, în zona Food Court.

Inaugurarea cafenelei a avut loc la ora 12.00. Cei doi antreprenori, care au reușit să își fidelizeze clienții datorită gustului unic al cafelei, au tăiat panglica noii locații alături de soțiile lor și au ciocnit câte un pahar de șampanie.

Toți clienții beneficiază de o cafea gratuită din partea casei cu această ocazie până la ora 17.00.

Aroma Caffe mai dispune de o cafenea în Botoșani Shoping Center (în incinta complexului în care funcționează și hipermarketul Carrefour), dar și de o rețea de coffe shop-uri formată din locațiile Stadion, Liceul de Artă, Pietonalul Unirii (vis-a-vis de Cinema Unirea), Biserica Sfântul Ilie, și pe Marchian 1 (vis a vis de cofetăria Rida).

Despre Aroma Caffe

Pentru a păstra gustul desăvârșit al cafelei italiene, dar şi pentru a satisface toate gusturile, Aroma Caffe  adus la Botoșani nu doar reţeta originală, ci și tot ce înseamnă materie primă şi echipament.

Oferă o gamă variată de preparate pe bază de cafea şi anume: espresso, cappucino, macchiato, frappe, ice coffe cu arome diverse de vanilie, ciocolată, alune şi caramel, tiramisu, dar şi ceaiuri, fresh-uri şi sucuri îmbogăţite cu vitamine care promit că vor da startul unei zile perfecte.

Oferta Aroma Caffe o găseşti pe pagina de Facebook/ Aroma Caffe Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *