Medicul Teodoriu cere Curţii de Apel Suceava să fie eliberat

Medicul Teodoriu- avocatul SalavastruMedicul Liliana Teodoriu a făcut, vineri, recurs la Curtea de Apel Suceava la hotărârea Tribunalului Botoşani prin care i-a fost respinsă cererea de eliberare sub control judiciar. Ea a motivat că starea de sănătate este precară şi că nu poate rămâne în arest preventiv de 29 de zile.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani au declarat că se vor împotrivi eliberării medicului acuzat de luare de mită în formă calificată.

În plus, procurorii vor susţine în faţa instanţei sucevene că Liliana \Teodoriu şi membrii familiei sale au ameninţat persoanele implicate în ancheta derulată împotriva sa. Este vorba de ameninţări la adresa poliţiştilor, procurorilor şia  magistraţilor care se ocupă de caz.

Liliana Teodoriu a fost aretstaă preventiv pentru 29 de zile după ce a fost prinsă luând mită de la 130 de pacienţi. Femeia, care era medic la Comisia de evaluare şi expertiză medicală de la Casa Judeţeană de Pensii, pretindea şi primea bani de la persoanele care solicitau documente medicale care să ateste că sunt în incapacitatea de a munci şi trebuie să primească pensie pe caz de boală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *