Catalin Flutur: Voi candida la Primaria Botosani

Catalin Flutur
Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani

Primarul de Botosani, Catalin Flutur, va candida pentru un nou mandat la Primaria Botosani. El a anuntat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca a luat in calcul o noua candidatura la Primarie, insa asteapta sa fie confirmat ca si candidat de catre structurile de conducere ale partidului.

El spune ca nu conteaza care candidat al opozitiei va intra in cursa electorala si le cere acestora decenta politica.

Nu am discutat cazuri concrete, dar am in vedere si o candidatura a mea la Primaria Municipiului. Daca Biroul Permanent Judetean imi va oferi aceasta onoare, eu ma gindesc sa candidez pentru Primaria Botosani. Nu voi accepta niciodata ca potentiali candidati la Primarie care sa recurga la jigniri personale. O sa ii invit la o lupta politica, strict pe probleme politice„, a spus Flutur.

Acesta a precizat ca posibilii candidati ai PDL pentru alegerile de anul viitor vor fi decisi de pozitia avuta in sondaj.

Doar nu o sa-l luam pe domnul Turcanu, care stiu ca sta cel mai bine in sondaj„, a adaugat Flutur.

3 thoughts on “Catalin Flutur: Voi candida la Primaria Botosani

  1. e bine Fluture ca..iar vrei un banutz……de la popor….dar mai treci si la munca cinstita…..ti ai facut plinul….hai sa vezi cum e sa fii bugetar cu leafa taiata…ca averea speram sa o dai inapoi botosenenilor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Inca patru ani? Doamne ferește!!Mai Fluturas dar tu nu te mai saturi?
    Mai bine ți-ai pune angajații sa mai spele „cacastoarea” aia ambulanta de la șahiștii din parc ca nu poți sa respiri când te plimbi pe acolo(dacă ai curajul sa te plimbi!!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *