FOTO Balul oamenilor de afaceri, în această seară, la Botoșani. Cei mai tari afaceriști din județ, prezenți la eveniment

Balul oamenilor de afaceri are loc, vineri, la Botoșani. Camera de Comerț și Industrie (CCI) Botoșani organizează a 30-a ediţie a Balului oamenilor de afaceri din judeţ. Evenimentul „Topul Firmelor – Gala Excelenței în Afaceri”, are loc la Popas Cucorăni- Salonul „Luceafărul”. Atmosfera este întreținută de Cvartetul „Poem” și pianistul Constantin Panaite,  alături de Mady Omania & Virgil Prispian.

Printre cei prezenți la eveniment se numără soții Carmen și Dumitru Solomonescu, Călin Ailoaie de la Stas Mobila, Mioara și Gheorghe Ciubotaru de la Electroalfa, Doina și Iulian Căzăcuț de la Dolycom, președintele USR Cătălin Drulă, Marilena și Liviu Conțac de la Big Conf, prefectul Sorin Cornilă, primarul Cosmin Andrei, directorul BRD, Dan Alupoaie, patronul Tamistef, Iulian Stefanache, patronul Eta, Iulian Parascanu, dar și Gerard Losson, de la Formens.

Marele absent a fost Tonino Boldea, de la Five Continents, și soția sa, Anca Boldea, care deține farmaciile Anca. Toți cei prezenți au respectat codul vestimentar black & white.

„Festivitatea de premiere a firmelor intrate în TOP-ul Județean 2022 oferă o oportunitate de neegalat pentru consolidarea parteneriatului Camerei de Comerț și Industrie Botoșani cu mediul de afaceri. TOP-ul firmelor reprezintă un moment de analiză și recunoaștere a rezultatelor activității, fiind întocmit pe baza metodologiei unice, complexe, transparente și unitare la nivel național, utilizată de toate Camerele de Comerț județene, singurul clasament care se supune rigorilor legii”, susţin organizatorii.

 

One thought on “FOTO Balul oamenilor de afaceri, în această seară, la Botoșani. Cei mai tari afaceriști din județ, prezenți la eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *