Autorizaţia de construcţie pentru Carrefour Botoşani va fi eliberată luna aceasta

CarrefourLucrările de la Carrefour se desfăşoară într-un ritm foarte alert, a declarat viceprimarul Florin Ghiorghiţă. Acesta a precizat că în şedinţa de Consiliu Local din luna iunie a fost aprobat Planul Urbanistic Zonal, iar reprezentanţii Carrefour au depus cerere pentru autorizaţia de construcţie care urmează să fie eliberată în cursul acestei luni.

Din câte am înţeles proiectul tehnic este gata, documentaţia va fi depusă în cursul acestei săptămânişi, probabil că în termenul cel mai scurt, pentru că interesul nostru este ca termenul să fie cât mai scurt ca să încasăm şi noi o taxă din valoarea de construcţie, atunci normal că ne convine să dăm drumul cât mai repede la autorizaţie. Ei autorizaţia de demolare au acut-o şi lucrează la partea de eliberare şi lucrează într-un ritm foarte alert. Deja s-au apucat de demontat geamuri de la construcţia de bază, iar lucrările pe scheletul aceleaşi structuri deja existente vor merge mult mai repede decât dacă ar fi luat-o de la zero„, a adăugat Ghiorghiţă.

Hipermarketul Carrefour va avea o parcare cu 412 locuri şi galerii comerciale. Prin deschiderea acestuia vor fi create peste 500 de locuri de muncă. Potrivit autorităţilor locale, cel mai probabil în luna octombrie Carrefour va fi deschis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *