Maria Ţiprigan, liderul SIP, despre rezultatele la Bacalaureat: Cum au învăţat, aşa rezultate au

Liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, Maria Ţiprigan
Liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, Maria Ţiprigan

Liderul Sindicatului Învăţământului Preuniversitar, Maria Ţiprigan, sare în apărarea cadrelor didactice botoşănene, care, spune ea, nu se fac vinovate de dezastrul din acest an de la Bacalaureat. Aceasta susţine că vina pentru rezultatele slabe aparţine exclusiv elevilor.

Dar elevii când stau prin baruri tot anul şi părinţii sunt plecaţi la muncă în străinătate şi lipsesc cu săptămânile, trebuie să meargă profesorii prin baruri şi să-i ia pe elevi. Aşa este în democraţie, aşa a fost înţeleasă democraţia. Lumea crede că în democraţie măria sa elevul face ce vrea din profesor, îi răspunde obraznic. Poate trebuie să-i spună <domnul elev> sau <sarut mina domnu elev, nu vreti sa stati cuminte la ora?>. Cum au învăţat, aşa rezultate au. Pe măsura cunoştinţelor asimilate în cei patru ani. Care au învăţat au avut rezultate, care nu, nu. Putea să ia şi 1%, nicio problemă. Să ia cel care ştie carte„, a spus Maria Ţiprigan.

Ea spune că examenele trebuei să fie riguroase, pentru că aşa este normal.

2 thoughts on “Maria Ţiprigan, liderul SIP, despre rezultatele la Bacalaureat: Cum au învăţat, aşa rezultate au

  1. Perfectă dreptate!Bacalaureatul nu este obligatoriu!sunt o grămadă de profesii unde nu este nevoie să ai examenul de maturitate promovat!Diploma de bacalaureat permite loserilor să-şi mai extorcheze părinţii de bani mergând la o facultate care oricum nu le va folosi la nimic pentru că şi acolo se duc să piardă vremea în nici un caz să înveţe!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    felicitari ei se duc la fumat, la baut si mai nou sa faca copii de ivatatura nici ca nu le mai pasa =))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *