Mihaela Elena Cîşlariu, absolventa cu zece la Bacalaureat: Examenul a fost unul mediu

Mihaela Elena Cislariu
Mihaela Elena Cislariu, absolventa a Colegiului Economic

Mihaela Elena Cîşlariu, absolventa de la Colegiul Economic, de nota zece la Bacalaureat, a declarat ca rezultatul pe care l-a obţinut este rodul a mai multor ani de muncă. Ea a fost sprijinită atât de părinţi, dar şi de profesori. A terminat liceul cu media generală 9,55, profil contabilitate. Elena a declarat că se simte împlinită şi asta pentru că a fost eleva care a obţinut singura nota maximă la acest examen pe judeţ.

Am început din clasa IX-a să mă pregătesc, iar pentru examenul de Bacalaureat am început din septembrie, când a apărut programa. Nu pot să zic că am făcut pregătire în particular, deşi când am avutr neclarităţi şi nelămuriri am cerut ajutorul mai multor profesori colegiu şi m-au ajutat de fiecare dată„, a spus Elena.

Ea susţiune că subiectele de la Bacalaureat au fost accesibile, iar examenul a fost unul mediu, în ciuda afirmaţiilor făcute de elevi şi părinţi în ceea ce priveşte dificultatea examenului din acest an.

A fost un examen mediu. Am fost ajutată de toată lumea, implicit de doamna dirigintă care mi-a fost ca o a doua mamă. După publicarea rezultatelor, m-au sunat domnii profesori şi doamna dirigintă şi m-au felicitat” a adăugat absolventa care a luat zece pe linie la examenul de Bacalaureat.

Tânăra a declarat că doreşte să urmeze Facultatea de Ştiinţe Economice de la Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *