Un tânăr din Botoșani și-a dat mașina pe mâna unui prieten, deși știa că nu are permis și este băut. Amândoi au dosare penale

Un botoșănean și-a dat mașina pe mâna unui prieten, deși știa că nu are permis și este băut. La data de 12 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Bălușeni, un autoturism condus de un tânăr, de 24 de ani, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de un tânăr, de 29 de ani, pasager în auto. Mai mult decât atât, în urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența alcoolului și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

A ucis o copilă de 14 ani din Botoșani, în timp ce mergea cu uratul. Cum a fost pedepsit botoșăneanul care a dat dovadă de o cruzime rară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *