Prefectul Cristian Roman: O să fiţi suprinşi că sunt oameni în Botoşani care au câştigat de două ori mai mult decât primul ministru al României

Prefectul Cristian Roman
Prefectul Cristian Roman

Prefectul Cristian Roman anunţă controale în cel mai scurt timp la declaraţiile de avere ale reprezentanţiilor instituţiilor publice, dar şi a primăriilor. Acesta a dat termen ca această acţiune de depunere a declaraţiilor de avere să se încheie până pe 1 iulie, însă prefectul a declarat, vineri, că încă mai aşteaptă ca cei care nu şi le-au depus să o facă.

Se centralizează datele. Cei din conducerile instituţiilor au trimis copii cu declaraţiile de avere la Prefectură. Nu mă interesează că prefectul a câştigat atât, dar este corect o dată faţă de lege şi a doua oară faţă de cetăţeni. Domnule, ăştia sunt banii şi nu-mi este ruşine cu ei. Nu i-am furat, i-am câştigat cinstit. O să fiţi surprinşi dacă o să căutaţi că sunt oameni în Botoşani, care au câştigat de două ori mai mult decât prefectul sau care au câştigat de două ori mai mult decât primul-ministru al României. Nu patroni„, a precizat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *