VIDEO Încă o stradă din Botoșani intră în modernizare

Încă o stradă din Botoșani intră în lucrări de modernizare, a anunțat miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Este vorba despre strada Crizantemelor, din cartierul Tulbureni, pentru care este în desfășurare procedura de licitație.

Strada are aproximativ 700 de metri și vor fi modernizate atât trotuarele, cât și sistemele de preluare a apelor pluviale. De asemenea, va fi realizată și semnalizarea rutieră.

„Această licitație are finanțare în cadrul programului Anghel Saligny, este în cuantum de 1.240.000 lei, și este doar una dintre licitațiile care sunt în desfășurare în acest moment, având în Botoșani șantiere cu finanțare din cadrul programului Anghel Saligny pe străzile Miron Costin, cvartalul 1, cvartalul 2, Poșta Veche și Hatman Arbore. Pe aceste artere de circulație sunt constructori în șantier în acest moment, cu diverse termene de finalizare a lucrărilor”, a declarat edilul.

Florin Țurcanu mărturisește prin ce a trecut în pușcărie: „Am stat în cameră cu criminali, violatori. Să te mănânce și ploșnițele, să suporți gazele la 20 de băieți…”

One thought on “VIDEO Încă o stradă din Botoșani intră în modernizare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *