Fostul administrator de la Apollo Bucecea, reţinut din nou pentru afaceri ilegale cu alcool

Fostul administrator de la fabricii de alcool Apollo Bucecea, Cristian Vişan, a ajuns din nou pe mâinile procurorilor şi poliţiştilor. El a fost prins, în urma unor acţiuni ale oamenilor legii, făcând afaceri ilegale cu alcool. Acesta, alături de alte câteva persoane (Florin Daniel Pălii- 37 de ani şi Cristian Ilie Ababei- 27 de ani), a cumpărat alcool etilic de tipul Dilusol, Sirox şi Bioambient, produse de o firmă din Baia Mare, l-a combinat cu apă şi cu diverse arome şi l-a vândut sub formă de vodcă sau rom.

Vişan, care a mai fost arestat în 2002, pentru afaceri ilegale cu alcool, achiziona marfa de la Ionel Măricuţa din municipiul Roman, care avea relaţia cu societatea din Baia Mare (aceeaşi de la care se aproviziona şi Dumitru Amişculesei). În perioada decembire 2010- iunie 2011, el a produs peste 70.000 de litri de vodcă şi rom. Marfa a fost vândută, direct din portbagaj, către diverse buticuri, în special din  mediul rural, prejudiciind statul cu circa 400.000 de lei.

Joi, oamenii legii au făcut percheziţii la domiciliile persoanelor implicate în afacere, descoperind instalaţiile artificiale de producere a băturilor spirtoase.

Vişan, dar şi Pălii, Ababei şi Măricuţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei ar putea ajunge după gratii, dacă magistraţii vor fi de acord cu propunerea procurorilor de arestare preventivă a celor patru.

Cristian Vişan este recidivist, acesta având mari probleme cu justiţia în urmă cu aproape zece ani, când producea cantităţi importante de alcool la fabrica socrului său, Mircea Vişan.

Fostul administrator de la Apollo Bucecea cere opt miliarde de lei de la statul roman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *