Conducea pe drumurile publice cu o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat

masina politie rutieraUn bărbat din Suceava a fost prins la volan beat criţă şi avea şi permisul suspendat. Miercuri, în jurul orei 18.50, a fost oprit în trafic, pe DE 58, în comuna Vlădeni, în afara localităţii, autoturismul condus de Radu S. de 39 ani, din localitatea Dumbrăveni, judeţul Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilostet, rezultatul indicând o concentraţie de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat; ulterior a fost condus la Spitalul Judeţean Botoşani unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Mai mult, verificările efectuate de poliţişti au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, ca urmare a săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are dreptul de conducere suspendat, săvârşită pe raza judeţului Suceava.

          Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană ce are dreptul de conducere suspendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *