Acțiuni ale polițiștilor pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale, la Ștefănești, Săveni și Darabani

Polițiștii au continuat acțiunile în stradă, în mai multe orașe din județul Botoșani. Luni,  4 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 10 Ștefănești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 36 de persoane, au fost controlate 30 de autovehicule, au fost efectuate 14 testări etilotest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, în valoare de 300 de lei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției orașului Săveni, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 Vlăsinești, au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor stradale.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 41 de persoane, au fost controlate 35 de   autovehicule, au fost efectuate 14 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 6 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 de lei.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției orașului Darabani, cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani, au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

În cadrul activităților desfășurate, au fost legitimate 22 de persoane, au fost controlate 12   autovehicule, au fost efectuate 6 testări alcooltest, iar în urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.380 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *