O instituție publică din Botoșani a scos la concurs două posturi. Ce caută să angajeze!

Inspectoratul Teritorial pentru Calitatea Semințelor și Materialului Săditor Botoșani a scos la concurs două posturi. Este vorba de un post de consilier la compartimentul Control, certificare, înregistrare, supraveghere, monitorizare, acreditare. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în Agronomie sau Agricultură (Domeniul de licenţă), specializare agricultură sau domeniul Horticultură(Domeniul de licenţă) cu specializările horticultură sau biotehnologii agricole. Domenii de studiu: Ştiinţe inginereşti (Domeniul fundamental). Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 7 ani.

De asemenea, instituția mai angajează un consilier la Compartimentul Laborator Analize, Primire Probe. Se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în  Agronomie sau Agricultură (Domeniul de licenţă), specializare agricultură sau domeniul Horticultură(Domeniul de licenţă) cu specializările horticultură sau biotehnologii agricole. Domenii de studiu: Ştiinţe inginereşti (Domeniul fundamental). Vechimea minimă în specialitatea studiilor: 7 ani.

Perioada de depunere a dosarelor: 29.08.2023 – 18.09.2023, iar proba scrisă este programată pe 29 septembrie.

„Vomit de durere, vă rog, ajutați-mă să nasc!” Botoșănenii își mărturisesc în stradă propriile drame trăite în spitalul unde o tânără a murit în așteptarea medicilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *