Lucrările de reabilitare a Spitalului Judeţean, întârziate de desemnarea dirigintelui de şantier

Spitalul Judetean

Cele două firme care au câştigat licitaţia de reabilitare a Spitalului Judeţean nu pot începe lucrările pentru că nici la această dată nu a fost desemnat dirigintele de şantier pentru aceste lucrări. La prima licitaţie organizată de Consiliul Judeţean în acest sens nu s-a prezentat nimeni, iar la cea de-a doua licitaţie sunt trei candidaturi. Mihai Aroşoaie, vicepreşedintele CJ, a declarat că această întârziere afectează investiţia.

La cea de-a doua licitaţie s-au înscris trei diriginţi de şantier, pentru că trebuie un diriginte de şantier pe construcţii, unul pe instalaţii şi altul pe gaze. Pe 1 iulie se deschid ofertele şi vom vedea dacă avem diriginte de şantier, pentru că dirigintele de şantier este cel care predă amplasamentul constructorului şi semnează ordinul de începere al lucrărilor. Oamenii voiau să înceapă lucrările chiar de săptămâna aceasta, dar nu pot din acest motiv„, a precizat vicepreşedintele CJ.

Lucrarea de reabilitare a spitalului Judeţean a fost câştigată de grupul SC Victor Construct şi Electroalfa  Internaţional şi se va derula pe parcursul a 36 de luni.

Proiectul de modernizare a spitalului nu include şi modernizarea spălătoriei, dar nici a bucătăriei unităţii. De asemenea, se va face modernizare fără schimbarea tâmplăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *