Mircea Flutur şi viitoarea sa soţie, Manuela, se vor cununa religios pe un ponton de pe lacul din Alfaland

Mircea Flutur si ManuelaMircea Flutur, fiul primarului Cătălin Flutur, va avea parte de o nuntă ca-n poveşti. El se va cununa religios, cu Manuela, pe un ponton special amenajat pe lacul din incinta complexului rezidenţial Alfaland. Slujba, în urma căreia Mircea şi Manuela îşi vor uni destinul în faţa lui Dumnezeu, va fi oficiată de mai mulţi preoţi. Ea va fi urmată de o recepţie care va avea loc, de asemenea, pe malul lacului şi în incinta parcului din Alfa Land.

Mircea Flutur şi viitoarea sa soţie se vor căsători pe 30 iulie. Naşii de cununie vor fi deputatul Cătălin Obuf Buhăianu şi soţia acestuia, Cristina.

Mircea şi Manuela s-au cunoscut în urmă cu exact doi ani. Cei doi s-a întâlnit pe Copoul ieşean, în faţa Stadionului „Emil Alexandrescu” şi de atunci au rămas împreună. Mircea împlineşte la toamnă 21 de ani, iar viitoarea sa soţie este cu aproape patru ani mai mare. El este încă student la Farmacie, iar ea a absolvit Facultatea de kinetoterapie. Cei doi locuiesc acum în Iaşi vor rămâne acolo, unde fiul primarului are deja un apartament.

4 thoughts on “Mircea Flutur şi viitoarea sa soţie, Manuela, se vor cununa religios pe un ponton de pe lacul din Alfaland

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *