Se închide circulația joi, pe drum național din Botoșani. Vor fi devieri de trafic!

Se închide circulația joi, pe drum național din Botoșani. Circulația de pe cele două viaducte de pe drumul Botoșani- Ștefănești va fi întreruptă temporar joi, ca urmare a unor teste pe care le va efectua constructorul. Firma Autotehnorom a inaintat Politiei, Sectiei Drumuri Nationale și primariilor din Stăuceni și Trușești o adresă prin care informează închiderea periodic a traficului în zona viaductelor pe drumul national 29 D.

„Având în vedere programul stabilit de către antreprenor și agreat de beneficiarii contractului, în data de 17 august 2023 se vor efectua  teste pentru încercări statice și dinamice pe cele trei viaducte, respectiv: viaductul 1, la intrarea în localitatea Stăuceni, viaductul 2, la ieșirea din localitatea Stăuceni, Viaductul 3 în localitatea Drislea, astfel vă înformăm că pe 17 august 2023, în intervalul 09.00- 16.00, traficul rutier va fi oprit periodic pe durate de aproximativ 20 de minute pentru efectuarea măsurătorilor din cadrul încercărilor. În acest sens, constructorul cere primarilor să găsească rute alternative, iar Poliției să asigure dirijarea traficului pentru evitarea apariției blocajelor”, se arată în adresa pe care constructorul a înaintat-o instituțiilor publice.

Practic vor trece vor face teste de rezistență a viaductelor. Pe acestea vor trece camioane încărcate cu o greutate maximă pentru a testa rezistența construcțiilor.

Un tânăr din Botoșani obține o finanțare de peste 4 milioane de lei pentru construcția unei ferme zootehnice

One thought on “Se închide circulația joi, pe drum național din Botoșani. Vor fi devieri de trafic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *