Fotbaliștii de la FC Botoșani vor dona sânge pentru bărbatul împușcat pe Muntele Athos

FC Botoșani este alături de Costel Sandu, bărbatul împușcat pe Muntele Athos, care se află acum în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, având nevoie urgentă de sânge. Astfel, fotbaliștii au anunțat că vor merge să doneze sânge pentru botoșăneanul de 51 de ani.

Pentru a-l sprijini pe bărbatul aflat acum într-un moment de cumpănă, reprezentanții clubului nostru vor merge pentru a dona sânge, astfel că facem un apel către suporteri pentru a dona și a-l ajuta pe Costel Sandu, membru al comunității noastre, pentru a trece peste această grea încercare!”, transmit oficialii clubului pe pagina de facebook.

Botoșăneanul a ajuns pe patul de spital în Grecia, după ce a fost împușcat de un preot, pe Muntele Athos. Mai mult, spune el, slujitorul bisericii l-ar fi determinat să declare poliției că totul a fost un accident de vânătoare.

Bărbatul, muncitor necalificat, este de loc din comuna Tudora, județul Botoșani, însă lucrează de doi ani la un schit din Muntele Athos, lângă chilia unui preot, tot român. Spune că, săptămâna trecută, o pisică l-a înfuriat pe preot, așa că acesta a scos o pușcă și a tras după animal. Nu a ținut cont de faptul că în apropiere era și muncitorul. Pisica a reușit să scape, însă victima a fost lovită de alice.

Bărbatul a fost adus în țară. iar duminică, 6 august, starea lui s-a înrăutățit, spune sora acestuia, care a făcut un apel către toți cei care pot să doneze să meargă la Centrul de Transfuzii.

Botoșăneanul împușcat în picior pe Muntele Athos: Pe loc am căzut jos, ca și cum aș fi fost izbit de mașină. Ce a căutat el cu pușca la 3-4 metri de mine?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *