Unități comerciale, răscolite de polițiști. Amenzi pentru neutilizarea caselor de marcat și pentru fumat în spațiu închis

Mai multe unități comerciale au fost răscolite de polițiști. La data de 12 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi, cu sprijinul Secțiilor de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, nr. 5 Mihăileni și nr. 6 Pomârla și al jandarmilor au organizat o acțiune, pentru menținerea unui climat de siguranță publică și pentru prevenirea faptelor antisociale, informează Inspectoratul de Poliție Județean.

În cadrul activităților desfășurate, polițiștii împreună cu jandarmii au legitimat aproximativ 100 de persoane, au controlat 68 de autovehicule și 27 de unități comerciale.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale, dintre care 18 sancțiuni pentru abateri la regimul rutier, 2 sancțiuni pentru nerespectarea obligației de utilizare a caselor de marcat electronice și o sancțiune pentru nerespectarea obligației de a nu fuma în spații închise. fiind depistată o persoană în incinta unui local public, din comuna Șendriceni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *