Accident pe o stradă din municipiul Botoșani. Șoferul a fost reținut de polițiști

Un botoșănean a fost reținut pentru conducere fără permis și refuz de prelevare de mostre biologice de sânge. Duminică, 9 iulie 2023, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani- Biroul Rutier au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 44 de ani, din municipiul Botoșani, bănuit de comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și refuz de prelevare de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

”Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în aceeași zi, 9 iulie a.c., ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale și ulterior, la solicitarea polițiștilor de a se supune testării cu aparatul etilotest și prelevării de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, barbatul a refuzat. Mai mult decât atât, acesta avea permisul de conducere anulat”, a declarat Delia  Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercetările fiind continuate sub aaspectul comiterii infracțiunilor menționate mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *