Postul de conducere al Serviciului Juridic din Primăria Botoşani, scos la concurs

Municipalitatea botoşăneană a scos la concurs postul de conducere al Serviciului Juridic – Contencios, Registru Agricol, în urma vacantării lui prin plecarea fostului şef, Mihaela Gontineac.

Gontineac a ţinut locul secretarului Ioan Apostu în perioada în care acesta a fost suspendat din funcţie din cauza procesului cu Mihai Soldanescu, presedintele Asociatiei Clubul Sportiv Sanatatea. Apostu a fost condamnat la trei luni de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu contra intereselor publice fiind necesară astfel suspendarea lui din funcţie până la clarifcarea situaţiei.

Fostul şef al Serviciului Juridic -Contencios, Registrul Agricol a părăsit Primăria Botoşani pentru avocatură, postul acesteia fiind scos acum la concurs. Concursul va avea loc la sediul Primăriei Botoşani şi va consta în două probe: interviu şi examen scris. Pe data de 12 iulie, ora 10.00 va avea loc proba scrisă, iar pe data de  14 iulie 2011, ora 10.00, va fi susţinut  interviul. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Primăriei Botoşani, Piaţa Revoluţiei nr. 1, până la data de 04.07.2011, ora 16,00.

Condiţiile care se cer pentru ocuparea acestui post sunt studii superioare de lungă durată, absolvite cu dipomă de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice, vechime în specialitatea studiilor de cel puţin 2 ani şi studii de masterat sau postuniversitare în domeniul ştiinţelor juridice, administraţiei publice sau management.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *