Botoşănenii pot câştiga premii dacă îşi plătesc datoriile la întreţinere

Modern CalorÎncă din primele zile, tombola ”Modern Calor te premiază !” se arată a fi atractivă pentru clienţii operatorului de termoficare. Urnele special amenajate în centrele de încasare şi în agenţia bancară BRD Griviţa arată că premiile puse la dispoziţie de sponsori au trezit interesul botoşănenilor.

Taloanele de participare au fost expediate în plicurile cu factura pentru luna mai, în timp ce clienţilor ce au plătit în sezonul rece facturile aferente părţilor comune, biletele de tombolă au fost puse la dispoziţie în scările de bloc. Pot participa clienţii-persoane fizice care îşi achită facturile la zi, fiecare având la dispoziţie un talon pe lună.

Prima tragere la sorţi va avea loc pe 15 iulie, când vor fi acordate 25 de premii, dintre care 5 cu valoare mai mare, fiind puse la bătaie un televizor LCD cu diagonala de 40 de cm, aspiratoare, cuptoare cu microunde şi echipamente IT. Celelalte extrageri lunare vor avea loc pe 15 august şi pe 15 septembrie, dată în care va avea loc şi extragerea finală. Câştigătorul premiului cel mare constând într-un un televizor LCD cu diagonala de 81 de centimetri, va fi desemnat prin tragerea talonului din urna în care vor fi amestecate taloanele din întreaga perioadă a tombolei.

Şi casierii-încasatori de teren pot oferi taloane de tombolă asumându-şi sarcina de a le depune în urnele speciale. Câştigătorii vor fi anunţaţi în presă, dar ş personal, prin intermediul facturii următoare, aceştia fiind aşteptaţi să-şi ridice premiile timp de 30 de zile de la desemnare.

”Tombola verii 2011 este modalitatea noastră de a mulţumi şi a motiva, în acelaşi timp, clienţii pentru achitarea la zi a facturilor pentru serviciul de furnizare a agentului termic. Graţie sponsorilor care s-au oferit să colaboreze, organizarea acestei tombole nu presupune cheltuieli pentru Modern Calor. Dacă va avea succes, o vom relua şi vara viitoare.”, a declarat Ion Diaconu, directorul general.

Detalii privind tombola pot fi găsite în regulamentul acesteia, publicat pe site-ul www.moderncalor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *