Îngrijorător! O tânără din Botoșani s-a externat din spital, dar a dispărut fără urmă

O tânără din județul Botoșani s-a externat din spital, dar nu a mai ajuns până acasă, aceasta dispărând fără urmă. Este vorba de Alexandra Foca din localitatea Vlădeni Deal din comuna Frumușica.

Potrivit Poliției Române, pe 19 iunie, botoșăneanca în vârstă de 26 de ani a sunat-o pe mama sa spunându-i că s-a externat din spitalul din municipiul Botoșani, însă până în prezent nu a mai ajuns la domiciliul mamei din satul Vladeni-Deal, comuna Frumusica și nici nu a mai putut fi contactată în vreun mod.

„La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată cu tricou de culoare roșie, pantaloni blugi negri, incaltata cu adidasi negri avand cate o floare galbena pe părtile laterale si avea asupra sa o punga din plastic, ani care avea actul de identitate, certificatul de nastere, cateva medicamente si suma aproximativa de 50 de lei”, precizează Inspectoratul General al Poliției Române.

Alexandra Foca este născută pe 20 martie 1997. Are următoarele semnalmente: înălțimea de 150 centimetri, greutatea de 50 kilograme și un corp atletic.

Persoanele care pot oferi informații despre această persoană sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliție sau cel mai apropiat echipaj de poliție.

FOTO Macabru! Un bărbat a fost găsit mort la Cornișa

Un fost profesor din Botoșani, dat în urmărire de Poliția Română. Dacă va fi prins, va ajunge direct la închisoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *