O femeie din Botoșani, aflată în sala de judecată, căutată de jandarmi. Motivul i-a adus numai bucurie femeii

,,Bună ziua! Sunteți cumva doamna Popescu Violeta?”
,,Bună ziua! Da, așa mă cheamă. S-a întâmplat ceva?”
-,,Am găsit acest portofel, care vă aparține, pe o bancă în Palatul de Justiție, lângă Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, în urmă cu câteva minute.”

Discuția a avut loc miercuri dimineață, într-o sală de judecată în care jandarmii au depistat-o pe doamna în cauză, după ce au verificat listele cu procesele planificate azi.

Doamna le-a mulțumit jandarmilor și le-a mărturisit că cei 1200 de lei aflați în portofel reprezintă toată pensia din luna iunie, primită cu o zi înainte.

„Numele doamnei este fictiv, evident, din motive care țin de protecția datelor cu caracter personal, dar întâmplarea este reală, cu siguranță. Jandarmii execută misiuni de pază și protecție instituțională la 18 obiective din competență și mențin ordinea și liniștea publică la sălile de judecată din instanțele botoșănene”, potrivit Jandarmeriei Botoșani.

O femeie și-a uitat poșeta pe o tarabă din Piața Centrală din Botoșani. Ce reacție a avut comerciantul

O altă femeie și-a uitat poșeta pe o tarabă din Piața Centrală

O femeie și-a uitat, în cursul zilei de marți, poșeta pe o tarabă din Piața Centrală din municipiul Botoșani. Cel care a descoperit-o a fost chiar comerciantul, cel care a sesizat imediat o patrulă a Poliției Locale care se afla în zonă.

Polițiștii locali au efectuat controlul genții, în interior fiind găsit portofelul ce conținea o anumită sumă de bani, carduri de sănătate şi bancare, dar şi documentele personale ale proprietarei, printre care și cartea de identitate a femeii domiciliate în comuna Stulpicani din județul Suceava.

În portofel, femeia avea o sumă de 102 lei.

Pe baza semnalmentelor din actul de identitate, polițiștii locali patrulând în zonă au identificat proprietara, bunurile fiindu-i restituite. Pe această cale, sfătuim toți cetățenii să manifeste prudență în piețe, magazine, locuri aglomerate și să-și supravegheze bunurile pentru evitarea unor incidente neplăcute”, a transmis, miercuri, Poliția Locală.

Un profesor din Botoșani va sta ani buni după gratii. Curtea de Apel Suceava a dat decizia finală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *