FC Botoșani, alături de o nouă cauză umanitară. Tricoul lui Mailat, scos la licitație

FC Botoșani derulează o nouă campanie umanitară. De data aceasta, clubul se implică în calitate de partener al celei de-a III-a ediții a cross-ului caritabil „Alergăm pentru suflete albastre”, organizat în sprijinul copiilor botoșăneni care suferă de autism.

În calitatea sa de partener, clubul FC Botoșani scoate la licitație tricoul lui Sebastian Mailat, golgheterul „roș-alb-albaștrilor” din sezonul precedent. Acesta va participa, de asemenea, la evenimentul de sâmbătă, prilej cu care fanii vor putea face fotografii împreună cu el, existând și o sesiune de autografe.

”Prețul de pornire pentru tricoul lui SM7 este de 500 RON, dar, pentru aceeași cauză nobilă, gruparea de pe „Municipal” scoate la licitație și două mingi oficiale de joc, cu autografele tuturor jucătorilor formației noastre, prețul de pornire pentru fiecare fiind de 250 de RON. Licitația, care pornește astăzi, se va încheia marțea viitoare, pentru a participa fiind nevoie numai de un comentariu la această postare. Împreună suntem mai puternici, împreună putem contribui pentru ca cei cu care soarta nu a fost atât de darnică să aibă un viitor mai bun!”, este anunțul făcut de oficialii clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *