Jucătorul de la FC Botoșani pe care Marius Șumudică l-ar lua dacă ar fi antrenor în România: ”Foarte bun”

Marius Șumudică (52 de ani), antrenorul celor de la Al-Raed, a scos în evidență calitățile unui jucător de la FC Botoșani.

Este vorba despre Andrei Dragu (23 de ani). Fotbalistul de bandă stângă a fost transferat de gruparea moldoveană în 2021, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și a fost unul dintre cei mai folosiți jucători de la FC Botoșani în sezonul recent încheiat.

  • 450 de mii de euro este cota de piață a lui Dragu, potrivit Transfermarkt.
  • Două goluri și două assist-uri în 38 de meciuri sunt cifrele lui Andrei Dragu în stagiunea 2022/2023.

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundașului lateral, care poate evolua și în linia de mijloc. Tehnicianul a transmis că formațiile din play-off ar trebui să facă tot posibilul pentru a-l transfera pe Dragu în această vară.

Mie îmi place Dragu de la Botoșani, un jucător foarte bun. De picior stâng, tânăr, face diferența, e extrem de matur. Mie mi-a plăcut foarte mult. Pe el l-aș lua dacă aș fi antrenor în România”, a spus Șumudică, la Fotbal Club.

Dragu a avut o clauză de reziliere a contractului cu Viitorul Târgu Jiu de un milion de euro, însă, în cele din urmă, a ajuns gratis la FC Botoșani, potrivit Digisport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *