Sute de elevi premiaţi, joi după-amiază, în cadrul celei de-a doua ediţii a Galei Excelenţei în Educaţie

În prezenţa prefectului Cristian Roman, a reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar, dar şi a profesorilor care i-au indrumat, şi a părinţilor,  sute de elevi din cadrul ansamblurilor folclorice, a formaţiilor şi a cluburilor sportive din Botoşani au fost premiaţi pentru rezultatele obţinute în cadrul unor concursuri şi festivaluri naţionale şi chiar internaţionale.
Ceea ce evidenţiază ceremonia de azi (n.r.joi), este de fapt recunoaşterea pe care noi o facem pentru copiii noştri care au obţinut rezultate  deosebite la nivel naţional şi internaţional în activităţi extraşcolare. Vorbim aici de sportivi, de membrii unor formaţii sau ansambluri culturale sau chiar solişti pregătiţi în palatul şi cluburile copiilor din judeţ„, a spus prefectul Cristian Roman, care a ţinut să îi felicite atât pe elevi, cât şi pe profesorii care i-au îndrumat.

Urmează ca sâmbătă, de la ora 10.00, în cadrul Galei Excelenţei în Educaţie, să fie premiaţi olimpicii care au obţinut rezultate excepţionale în cadrul concursurilor teoretice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *