Electroalfa organizează programe de dezvoltare competențe pentru absolvenții de studii superioare din Botoșani

Compania Electroalfa din Botoşani recrutează absolvenți ai Facultății de Inginerie Electrică și Inginerie Mecanică în vederea angajării în cadrul departamentelor de proiectare, controlul calității, procurare și producție.

Programul strategic de formare și dezvoltare al competențelor, derulat prin intermediul Academiei Alfa, se va desfășura sub forma unor ateliere de instruire teoretică și practică în arii precum proiectare, controlul calitate, procurare, producție (inginer proces, inginer tehnolog etc.).

Tinerii care vor absolvi aceste programe de instruire, vor avea șansa să lucreze în proiecte provocatoare, pentru clienți de top, din țară și străinătate.

Condiții de înscriere:   

  • absolvenți sau masteranzi ai Facultății de Inginerie Electrică sau Inginerie Mecanică;
  • limba engleză la nivel mediu-avansat.

Pe toată durata programului, internii vor avea statut de angajat, beneficiind de toate componentele pachetului salarial, precum tichete de masă/ masa la cantină proprie, decontare transport, prime de sărbători, cadou de ziua angajatului, etc. Pe lângă pachetul salarial oferit, cei care vor promova vor avea acces la numeroase alte beneficii și oportunități de dezvoltare în cadrul grupului de firme ELECTROALFA.

Persoanele interesate pot transmite cv-urile pe adresa de e-mail: [email protected] sau, fizic la sediul central ELECTROALFA din Calea Națională nr. 15, până la data de 15 martie, 2023. Se pot solicita informații suplimentare la numărul de telefon 0231 532 186.

Despre ELECTROALFA

ELECTROALFA este o companie cu capital integral românesc și integrator de soluții în domeniul energetic, care a aniversat anul trecut 31 de ani de activitate. Peste 500 de parteneri din diferite colțuri ale lumii au ales să colaboreze cu ELECTROALFA de-a lungul timpului, iar acest lucru a fost susținut de profesionalismul și dedicarea oamenilor, investițiile constante în tehnologii performante, cercetare-inovare  pentru produse și servicii competitive, extinderea capacităților de producție.  În prezent, ELECTROALFA are patru fabrici moderne în Botoșani, propriul Centru de Cercetare Dezvoltare, reprezentanțe de vânzări pe întreg teritoriul țării și un birou de proiectare în Republica Moldova.

În ultimii ani, ELECTROALFA a derulat investiții de peste 12 milioane de euro în construcția de noi fabrici, modernizarea spațiilor de producție și birouri, dar și în perfecționarea oamenilor. Strategia de business construită pe termen lung are la bază pilonii de dezvoltare a sistemului de management Kaizen, cu proiecte concrete din zonele de digitalizare, inovare, dezvoltare competențe tehnice și manageriale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *