Criminal din Botoșani pedepsit după ce a încercat să evadeze din pușcărie

criminal Madalin Miki Lupu- Botosani (3)Pe 12 decembrie 2019, un deținut de la Penitenciarul Gherla, Mădălin Miki Lupu, de 28 de ani, originar dintr-o comună din județul Botoșani, condamnat pentru omor multiplu, a fost prins în timp ce încerca să evadeze.

Bărbatul avea condamnare pe viață, așa că nu avea nimic de pierdut. Folosind un obiect ascuțit improvizat, acesta a început să sape în peretele celulei unde era deținut, disperat să găsească o cale de ieșire din pușcărie. Încercarea i-a fost zadarnică, pentru că a fost oprit la scurt timp: doi colegi de celulă l-ar fi denunțat.

Vineri, 13 ianuarie, judecătorii de la Gherla au dat sentința în acest caz: 1 an închisoare pentru tentativa de evadare și 1 an închisoare pentru infracțiunea de distrugere.

Criminalul de la Gherla mai avea o sentință pe viață din 2019 a Judecătoriei Reșița și alți de 20 de ani, printr-o sentință din 2020, a Tribunalului Galați. Ca urmare, acesta a rămas cu condamnare la închisoare pe viață. Din pedeapsa finală se scade timpul executat începând cu data de 12 decembrie 2019, până la zi. În prezent, el este și arestat, în alt caz.

Condamnatul are drept de apel la sentința dată, în termen de 10 zile de la comunicare.

Sursa: gherlainfo.ro

Închisoare pe viață pentru criminalul din Botoșani care viola şi ucidea pe oricine îi ieşea în cale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *